Hafik'te esnaf iftarda bir araya geldi

SİVAS (AA) - Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı esnafa iftar verdi. Osmanlı Parkı'ndaki Kütük Ev’de düzenlenen iftarda konuşan Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Koçak, "İlçe esnafımızın kaynaşması ve...

17 Mayıs 2019 Cuma 11:18
Hafik'te esnaf iftarda bir araya geldi

SİVAS (AA) - Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı esnafa iftar verdi.

Osmanlı Parkı'ndaki Kütük Ev’de düzenlenen iftarda konuşan Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Koçak, "İlçe esnafımızın kaynaşması ve bir araya gelmesi anlamında güzel bir iftar oldu. Bu vesile ile esnafımız ile çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduk. Emeği geçen ve katılan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu da "Halkımızın ve tüm İslam aleminin mübarek ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Esnafımızla bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tüm esnafımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Hafik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.