Halkapınar'da karne heyecanı

KONYA (AA) - Halkapınar Kaymakamı Yunus Emre Bozkurtoğlu, ilçede birleştirilmiş sınıflarda okuyan Delimahmutlu ilkokulunda düzenlenen karne törenine katıldı.Öğrenciler ve velilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Bozkurtoğlu, öğrencilerin...

14 Haziran 2019 Cuma 15:09
Halkapınar'da karne heyecanı

KONYA (AA) - Halkapınar Kaymakamı Yunus Emre Bozkurtoğlu, ilçede birleştirilmiş sınıflarda okuyan Delimahmutlu ilkokulunda düzenlenen karne törenine katıldı.

Öğrenciler ve velilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Bozkurtoğlu, öğrencilerin tatilde bol bol eğlenmeleri, çok kitap okumaları eğitim faaliyetlerinden de tamamen uzaklaşmamaları gerektiğini söyledi.

Programa katılan protokol üyeleri, başarılı öğrencilere karne ve hediyelerini verdikten sonra, velilerin hazırladığı yöresel ikramları tattı.

Törene Kaymakam Bozkurtoğlu'nun yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Aşır Aslan Çağ, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mümin Özev de katıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.