Hayırsever vatandaştan öğrencilere iftar

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde hayırsever vatandaş, öğrenciler için iftar programı düzenledi. Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ismi açıklanmayan hayırsever vatandaşın okul bahçesinde düzenlediği...

29 Mayıs 2019 Çarşamba 11:17
Hayırsever vatandaştan öğrencilere iftar

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde hayırsever vatandaş, öğrenciler için iftar programı düzenledi.

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ismi açıklanmayan hayırsever vatandaşın okul bahçesinde düzenlediği iftar programına katıldı.

Okul Müdürü Abdulsamet Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ismi açıklanmayan bir hayırseverin, geçmişlerinin hayrına verilen iftar programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, okul idaresi, öğretmenler ve 100 öğrencinin katıldığını söyledi.

Hayırsever vatandaşa teşekkür eden Atalay, öğrenciler için değişik bir ortam olduğunu, daha samimi bir havada oruçlarını açtıklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
IftarŞarkışlaSivas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.