Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: Türkiye güçlü performansıyla yine birilerini üzmeye devam edecek

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Türkiye güçlü performansıyla yine birilerini üzmeye ve şaşırtmaya devam edecek." dedi.

21 Mart 2019 Perşembe 16:15
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: Türkiye güçlü performansıyla yine birilerini üzmeye devam edecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye güçlü performansıyla yine birilerini üzmeye ve şaşırtmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin tüm bu süreçlerde yaşadığı imtihanlardan daha da güçlenerek yoluna devam edeceğini belirten Albayrak, cari açıktaki dengelenmenin hiçbir dönem bu kadar güçlü olmadığını söyledi.

Bakan Albayrak, "Konutta mart itibarıyla günlük takip ettiğim rakamlar çok güçlü bir toparlanmaya işaret ediyor." şeklinde konuştu.

İkinci el otomobil satışları ile ilgili de Albayrak, "KDV uyuşmazlığında imzaları tamamladık. Uyuşmazlık sorununu da çözmüş olduk." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.