İlçe Sağlık Müdürlüğü denetimlerini sürüyor

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından her ay rutin olarak yapılan, iş yeri denetimleri sürüyor. Sorgun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Parlak, denetimler kapsamında her ay mahallelerde bulunan birçok iş yerinde...

03 Ağustos 2019 Cumartesi 14:21
İlçe Sağlık Müdürlüğü denetimlerini sürüyor

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından her ay rutin olarak yapılan, iş yeri denetimleri sürüyor.

Sorgun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Parlak, denetimler kapsamında her ay mahallelerde bulunan birçok iş yerinde denetim yaptıklarını dile getirdi.

Sorgun'daki tüm mahalle ve merkezde bulunan iş yerlerinde rutin denetimler yaptıklarını aktaran Parlak, "Merkezdeki mahallelerimizin dışında beldelerimizde de bu denetimleri sürdürüyoruz. Ayrıca kıraathane, restoran, kafe, kuaför, berber, pastane ve fırın gibi iş yerlerinde de temizlik, hijyen, tarihi geçmiş gıdalar, sigara içilip içilmediği, yasalara uyulup uyulmadığı konularında denetimlerde bulunuyoruz." dedi.

Parlak, yasayla belirtilmiş şartlara uymayan iş yerlerinin önce uyarıldığını, sonra haklarında yasal işlem yapıldığını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.