Ilgınlı kadınlardan Yemen'e destek

KONYA (AA) - Konya İHH Ilgın Temsilciliği Kadın Kolları tarafından "İslam Coğrafyaları ve Sorumluluklarımız" konulu toplantı düzenlendi.Bir otelde düzenlenen toplantı öncesinde, geliri Yemen'e gönderilmek üzere mantı ve dikiş...

14 Ocak 2019 Pazartesi 11:44
Ilgınlı kadınlardan Yemen'e destek

KONYA (AA) - Konya İHH Ilgın Temsilciliği Kadın Kolları tarafından "İslam Coğrafyaları ve Sorumluluklarımız" konulu toplantı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen toplantı öncesinde, geliri Yemen'e gönderilmek üzere mantı ve dikiş atölyelerinde yapılan ürünler satışa sunuldu.

Toplantıya İHH İnsani Yardım Vakfı Kadın Kolları İç Anadolu Koordinatörü Meral Kaya, Konya İHH Kadın Kolları Başkanı Erengül Karabağ, İHH Ilgın Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Meryem Yıldırım ve vakıf üyeleri katıldı.

Toplantının ardından Kaya, “İslam Coğrafyaları ve Sorumluluklarımız” konulu sunum gerçekleştirdi.


Anahtar Kelimeler:
KonyaYemenIlgınİHH
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.