İrcal'dan Köksal'a veda ziyareti

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Başsavcı Murat İrcal, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'a veda ziyaretinde bulundu.Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan...

19 Haziran 2019 Çarşamba 14:11
İrcal'dan Köksal'a veda ziyareti

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Başsavcı Murat İrcal, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'a veda ziyaretinde bulundu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

Yaklaşık 5 yıldır Sivas’ta Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptığını belirten Murat İrcal, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı güzel bir şehirde görev yaptığı için mutlu olduğunu, Sivas'ı ve Sivaslıları unutmayacağını belirtti.

İrcal'ın Eskişehir'e atanması nedeniyle üzüntülü olduklarını aktaran Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, "Başsavcımızı esnaf teşkilatı ve Sivaslılar olarak çok seviyoruz. Başsavcımıza yeni görev yerinde başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.