Kahramankazan'da "Biz Birlikte Güçlüyüz, Kardeşlik Sınır Tanımaz" Projesi

ANKARA (AA) - Kahramankazan'da "Biz Birlikte Güçlüyüz, Kardeşlik Sınır Tanımaz" Projesinin tanıtım toplantısı Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, projenin İçişleri...

21 Nisan 2019 Pazar 12:55
Kahramankazan'da

ANKARA (AA) - Kahramankazan'da "Biz Birlikte Güçlüyüz, Kardeşlik Sınır Tanımaz" Projesinin tanıtım toplantısı Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, projenin İçişleri Bakanlığının destekleriyle, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütüldüğü, projenin amacının Türkiye genelinde kardeşlik bağlarına değer katmak olduğu belirtildi.

Kahramankazan Belediyesi Kumpınar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Serhat Oğuz, İdareciler ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Yücel Can ve Yönetim Kurulu üyeleri, 15 Temmuz şehitlerinin yakınları, gaziler ile belediye spor kulübünün genç sporcuları katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan proje tanıtım toplantısında konuşan Dernek Başkanı Can, projeyle herkesi kucaklamaya çalıştıklarını ve kardeşliğe değer kattıklarını belirterek, mekan ve sınır tanımayarak çalıştıklarını, sınır illeri olan Artvin, Şanlıurfa, Mardin, Kilis, Hatay başta olmak üzere herkesi kucaklamayı hedeflediklerini vurguladı.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz da böylesine anlamlı bir projeye ev sahipliği yapmaktan dolayı gurur duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu toplantıyı gerçekleştirebiliyor ve ülkemizde huzur içinde yaşayabiliyorsak, bu şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Proje kapsamındaki 'Sen Ben Yok, Başka Türkiye Yok' sözü oldukça anlamlıdır. Biz belediye olarak sivil toplum örgütleriyle bu türde çalışmalar yapmayı gönülden arzulamaktayız."’ dedi.

Belediye Başkanı Oğuz ve Dernek Başkanı Can daha sonra, 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gaziler ile genç sporculara plaket takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
Kahramankazan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.