Kahramankazanlılardan şehitlik ve kabirlere bayram ziyareti

ANKARA (AA) - Kahramankazanlılar, Ramazan Bayramı dolayısıyla arife günü yakınlarının mezarları ile şehitliği ziyaret etti. Yakınlarının mezarı başında dua eden vatandaşlar, yakınları için Kur'an-ı Kerim okudu. Bazı vatandaşlar...

14 Haziran 2018 Perşembe 21:10
Kahramankazanlılardan şehitlik ve kabirlere bayram ziyareti

ANKARA (AA) - Kahramankazanlılar, Ramazan Bayramı dolayısıyla arife günü yakınlarının mezarları ile şehitliği ziyaret etti.

Yakınlarının mezarı başında dua eden vatandaşlar, yakınları için Kur'an-ı Kerim okudu. Bazı vatandaşlar mezarlara çiçek dikip suladı.

Özellikle ikindi namazı sonrası yoğunluk yaşanan mezarlıkta, gün boyunca Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Öte yandan, yakınlarının kabirlerini ziyaret için Asri Mezarlık'a gelenler, yakınlarının yanı sıra burada bulunan şehitliği de ziyaret etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de şehitliği ziyaret ederek, ilçe halkıyla şehitler için dua etti.

Hakkari'de 2010 yılında şehit olan Piyade Komando Çavuş Yusuf Pazar'ın babası Yaşar Pazar da şehitliği ziyaret edenler arasında yer aldı. Şehit babası, hüzünle oğlu olmadan geçirdikleri 7. bayram olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.