Karaman ADSM'ye 7 adet diş üniti

KARAMAN (AA) - Karaman Ağız ve Diş sağlığı Merkezine (ADSM) yeni 7 adet diş ünitinin tahsis edildiği bildirildi.İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlara kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak için...

16 Ağustos 2019 Cuma 12:17
Karaman ADSM'ye 7 adet diş üniti

KARAMAN (AA) - Karaman Ağız ve Diş sağlığı Merkezine (ADSM) yeni 7 adet diş ünitinin tahsis edildiği bildirildi.

İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlara kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bu kapsamda Karaman Ağız ve Diş sağlığı Merkezinin talepleri doğrultusunda Sağlık Bakanlığıyla yapılan görüşmelerde 7 adet diş ünitinin tahsisinin yapıldığını ifade eden Kurşun, şunları kaydetti:

"Hizmet kalitesini sürekli artırma gayreti içinde olan Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi halkımızın sürekli artan ilgisine cevap vermeye çalışmaktadır. Merkezimize olan yoğun ilgi bizleri mutlu etmekte ve bu ilgiye layık olabilmek başlıca amacımızı teşkil etmektedir. 29 diş hekimi ile hizmet vermekte olan Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sağlık Bakanlığı tarafından talebimiz doğrultusunda tahsis edilen diş ünitleri ile hastalarımızın daha konforlu bir şekilde hizmet almalarına katkı sağlayacaktır. "



Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.