Karaman'da asfalt çalışmaları

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, kentte asfalt ve yol bakım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Kalaycı, yaptığı yazılı açıklamada, Şehri güzelleştirmek ve vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için...

07 Ağustos 2019 Çarşamba 15:47
Karaman'da asfalt çalışmaları

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, kentte asfalt ve yol bakım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Kalaycı, yaptığı yazılı açıklamada, Şehri güzelleştirmek ve vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşlardan gelen talepler ve mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam ettiklerini ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:

"Bu çerçevede her mahallemizin alt yapı ve üst yapı sorunlarını ele alarak bir çalışma planı hazırladık. Bu planlamayla birlikte ilgili müdürlüklerimiz şehrin dört bir tarafında çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekiplerimizi de eksik kalan ve yeni açtığımız yolların asfalt ve kaldırımlarını sorunsuz hale getirmek üzere görevlendirdik. Şehrimizi daha da güzelleştirmek ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.