Karaman'da çocuk oyunları şenliği

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'nin final müsabakaları yapıldı. Kazımkarabekir Spor Salonunda düzenlenen müsabakalara 19 okuldan 400 öğrenci...

17 Mayıs 2019 Cuma 10:32
Karaman'da çocuk oyunları şenliği

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'nin final müsabakaları yapıldı.

Kazımkarabekir Spor Salonunda düzenlenen müsabakalara 19 okuldan 400 öğrenci katıldı.

Burada konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, geçen yıl 10 okuldan 2 bin öğrencinin yer aldığı şenliklerde bu yıl 24 okuldan 6 bin öğrenciye ulaştıklarını, İl Müdürlüğü olarak bu sayıyı her yıl arttırarak devam ettirme çabasında olacaklarını ifade etti.

Yapılan müsabakaların ardından dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Şenliğe, Karaman Valisi Fahri Meral, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.