Kaya, ilçelerdeki çalışmaları inceledi

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, ilçelerde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya, bu kapsamda Ulaş ve Kangal ilçelerini ziyaret...

13 Temmuz 2018 Cuma 12:47
Kaya, ilçelerdeki çalışmaları inceledi

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, ilçelerde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya, bu kapsamda Ulaş ve Kangal ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak Ulaş Kaymakamlığına ziyarette bulunan Kaya, Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz ile Özel İdare tarafından ilçeye bağlı Karaşar, Tutmaç, Demircilik ve Kurtlukaya köy yollarında yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Kaya, daha sonra Kangal ilçesine geçerek, Şekerpınar, Turnalı, Çetinkaya ve Sacayağı köylerinde yürütülen yol çalışmalarını denetledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.