Kaymakam Altınpınar, vatandaşın sorunlarını dinledi

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.Sorgun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Müftüsü Hasan Görer ile birlikte Ocaklı köyünü ziyaret eden Kaymakam...

18 Aralık 2018 Salı 17:29
Kaymakam Altınpınar, vatandaşın sorunlarını dinledi

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Sorgun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Müftüsü Hasan Görer ile birlikte Ocaklı köyünü ziyaret eden Kaymakam Altınpınar, halkın sorunlarını dinledi.

Vatandaşların sorunlarının çözülmesi noktasında çalışmalar yapıldığını belirten Altınpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür ziyaretlerin sorunların yerinde görülmesi ve çözümü açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Altınpınar, "Genel olarak köylerimizin sorunları birbirine benzer. Ancak bu sorunların yerinde görülmesi, sorunların çözümünün ivediliği açısından önemlidir. Bizler de ayda birkaç gün köylerimizi ziyaret ediyor ve sorunları tespit ediyoruz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.