Kaymakamdan mesire alanlarındaki kirliliğe tepki

ANKARA (AA) - Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer, mesire alanlarındaki çevre kirliliği ihbarı üzerine bölgede incelemede bulundu. İncelemenin ardından Sezer, doğal güzelliklerin kirletilmemesi için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti. Duyarlı...

16 Mayıs 2019 Perşembe 18:17
Kaymakamdan mesire alanlarındaki kirliliğe tepki

ANKARA (AA) - Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer, mesire alanlarındaki çevre kirliliği ihbarı üzerine bölgede incelemede bulundu.

İncelemenin ardından Sezer, doğal güzelliklerin kirletilmemesi için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

Duyarlı vatandaşların desteğiyle daha güzel ortamların oluşturulacağını ifade eden Sezer, "Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın da bilinçli olması lazım. Bunlar hoş hadiseler değil. Acımadan çamların gövdelerine zarar vermişler. Çok üzücü bir manzarayla karşılaştık." diye konuştu.

Çubuk Doğayı Sevenler Derneği Başkanı Halil Basri Uluğ ise ilçedeki doğal güzelliklerin farkına varılması gerektiğini belirterek, vatandaşların bu konuda daha duyarlı olması uyarısında bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.