Kayseri'deki uyuşturucu operasyonları

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de son 1 ayda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 209 kişiden 27'si tutuklandı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce...

22 Nisan 2019 Pazartesi 17:30
Kayseri'deki uyuşturucu operasyonları

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de son 1 ayda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 209 kişiden 27'si tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce son 1 ayda gerçekleştirilen operasyonlarda, uyuşturucu ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak suçlarından 105 olayda gözaltına alınan 209 kişiden 27'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Operasyonlarda, 27,08 gram esrar, 218,58 gram eroin, 1 kilo 383 gram metamfetamin gibi çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.