Kayseri'nin park ve bahçelerini laleler süslüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin pek çok bölgesine ektiği laleler renkli görüntüler oluşturuyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, farklı renklerdeki lalelerin açmasıyla Cumhuriyet Meydanı başta olmak...

26 Nisan 2019 Cuma 10:16
Kayseri'nin park ve bahçelerini laleler süslüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin pek çok bölgesine ektiği laleler renkli görüntüler oluşturuyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, farklı renklerdeki lalelerin açmasıyla Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere parklar, kavşaklar ve refüjler farklı güzelliğe kavuştu.

Park, Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı tarafından geçen yılın kasım ayından itibaren ekilen lale soğanları havaların ısınmasıyla şehri adeta çiçek bahçesine dönüştürdü.

Mart ayında dikilen menekşelerin önümüzdeki günlerde açacağı, ardından petunya, kadife, begonya, sardunya gibi çiçeklerin dikimiyle kentin daha da renkleneceği kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
Kayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.