Kırıkkale'de eczacının eşinin, doktoru darbettiği iddiası

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de özel bir hastanede çalışan doktorun, kadın eczacının eşi tarafından darbedildiği ileri sürüldü.İddiaya göre, hastanede görev yapan Op. Dr. Mehmet Öncel, bir hastasının kendisine yazılan ilacın tamamı...

13 Mart 2019 Çarşamba 22:47
Kırıkkale'de eczacının eşinin, doktoru darbettiği iddiası

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de özel bir hastanede çalışan doktorun, kadın eczacının eşi tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

İddiaya göre, hastanede görev yapan Op. Dr. Mehmet Öncel, bir hastasının kendisine yazılan ilacın tamamı değil, üçte birinin eczane tarafından verildiğini söylemesi üzerine, eczaneyi aradı ve uygulamanın gerekçesini sordu.

Bunun üzerine kadın eczacının eşi Volkan K. hastaneye gelerek poliklinikte tartıştığı Öncel'i hastasının ve sekreterinin yanında darbetti. Öncel'in elinde ve kolunda darp izleri oluşurken, sekreterinin de yaralandığı öğrenildi.

Yaşanan arbede sırasında poliklinik de zarar görürken, darp raporu alan Öncel ve sekreteri, Volkan K'dan şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine gözaltına alınan şüphelinin, emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
KırıkkaleDarpDoktor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.