Kırşehir'de 2 bin 776 öğretmene trafik eğitimi verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir merkez ve ilçelerinde görev yapan 2 bin 776 öğretmene trafik eğitimi verildiği bildirildi.Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığının "Trafik Kazalarını Önleme"...

21 Eylül 2018 Cuma 17:41
Kırşehir'de 2 bin 776 öğretmene trafik eğitimi verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir merkez ve ilçelerinde görev yapan 2 bin 776 öğretmene trafik eğitimi verildiği bildirildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığının "Trafik Kazalarını Önleme" planı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı işbirliği çerçevesinde Kırşehir'de trafik güvenliği ve farkındalığı konularında çalışma yapıldığı belirtildi.

Eğitim yılı başlamadan önce Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğinde öğretmenlere yönelik eğitim seminerleri düzenlendiği ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"2018-2019 eğitim-öğretim yolu başlamadan önce, il merkezindeki Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde bin 680 öğretmenimize, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri toplantı salonlarında da bin 96 öğretmenimize il ve ilçe trafik birimlerimizde eğitimler verilmiştir. İlimiz genelinde toplam 2 bin 776 öğretmenimize trafik güvenliği ve farkındalığının artırılması amacıyla trafik eğitimi verilmiştir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.