Kırşehir'de 750 kişiye istihdam imkanı

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, kentte "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında 750 kişinin istihdam edileceğini bildirildi.Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, programın Kırşehir...

17 Nisan 2018 Salı 17:29
Kırşehir'de 750 kişiye istihdam imkanı

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, kentte "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında 750 kişinin istihdam edileceğini bildirildi.

Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, programın Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünce yürütüldüğünü vurguladı.

Kırşehir'de iş istihdamına katkı sağlamak adına 750 kişiye yeni iş imkanı sağlanacağını vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

"Daha önce de binlerce kişiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü vasıtasıyla iş imkanı sağlayan Toplum Yararına Programı ile birçok kamu kurum ve kuruluştaki istihdam açığının kapatılmasına yapılacaktır. Toplum Yararına Programın amacı doğrultusunda iş gücü ihtiyaçları giderilip işsiz olan vatandaşlarımıza da yeni bir iş imkanı sağlanarak toplumun her kesiminin bundan faydalanması hedeflenmektedir. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından program çerçevesinde, ilimizde 750 kişi 6 ile 9 ay sürede kamu kurum ve kuruluşları ile bu kurumlara bağlı il ve ilçe şubelerinde istihdam sağlanacaktır. Müracaat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne yapılacaktır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.