Kırşehir'de silahlı kavga

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada otomobilde bulunan 4 kişiden 1'i yaralandı. Alınan bilgiye göre, Kındam Mahallesi TOKİ konutlarında, iki grup arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışma...

18 Mayıs 2018 Cuma 12:46
Kırşehir'de silahlı kavga

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada otomobilde bulunan 4 kişiden 1'i yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kındam Mahallesi TOKİ konutlarında, iki grup arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen tartışma, Kırşehir-Kırıkkale karayolunda seyir halinde olan iki otomobilde devam etti. S.Ş, M.K, A.H ve Ö.Ç, yanlarında bulunan tüfek, tabanca ile diğer otomobilin içindeki S.A, V.P, Y.A ve S.D'ya ateş etti.

Olayda yaralanan S.A, ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı çatışmaya karıştıkları öne sürülen şüphelileri gözaltına alarak, emniyete götürdü.

Anahtar Kelimeler:
Kırşehirde Silahlı Kavga
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.