Kızılay'da kaldırım yenileme çalışması

ANKARA (AA) - Ankara’nın kalbi Kızılay’da kent estetiğinin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar başladı.Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çankaya Belediyesi iş birliğiyle Sakarya Caddesi ve bağlı sokaklarda...

10 Temmuz 2019 Çarşamba 14:42
Kızılay'da kaldırım yenileme çalışması

ANKARA (AA) - Ankara’nın kalbi Kızılay’da kent estetiğinin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çankaya Belediyesi iş birliğiyle Sakarya Caddesi ve bağlı sokaklarda zarar gören kaldırım taşlarının yenilenmesi çalışmalarına temmuz sonuna kadar devam edecek.

Selanik ve Tuna Caddeleri’nde Enerjisa tarafından aydınlatma direkleri tesisatı döşenmesi ve mevcut aydınlatma direklerinin yenilenmesi nedeniyle kullanılamayacak duruma gelen toplam bin metrekare kilitli taş zemin iyileştirmesi yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, iki vardiya halinde 8 ekip olarak 7/24 çalışacak. Mithatpaşa ve Ziya Gökalp Caddelerindeki köprü altlarında da kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi iş birliğinde peyzaj ve kaldırım yenileme çalışması yapılırken bir yandan da ağaç dikimi yapılacak ve şehir mobilyaları yenilenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.