Kızılcahamam Huzurevi'nden Başkan Acar'a ziyaret

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Huzurevi Müdürü Tuğba Avcı, personeli ve burada kalan yaşlılar, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'ı ziyaret etti.Avcı, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Acar'ın belediye başkanı olmadan...

17 Nisan 2019 Çarşamba 13:30
Kızılcahamam Huzurevi'nden Başkan Acar'a ziyaret

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Huzurevi Müdürü Tuğba Avcı, personeli ve burada kalan yaşlılar, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'ı ziyaret etti.

Avcı, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Acar'ın belediye başkanı olmadan önce huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldiğini anımsattı.

Bugün de kendilerinin belediyeyi ziyaret ettiğini aktaran Avcı, "Huzurevinde kalan yaşlılarımız, elleriyle hediye hazırladılar. Başkanımıza 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduk." ifadelerini kullandı.

Acar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Huzurevinde kalan yaşlılar, ziyaret sonunda Acar'a hediye takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.