Kızılcahamam'da cephe giydirme projesi başlıyor

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçenin çehresini değiştirecek cephe giydirme projesine başlanacağını belirtti.Ankara Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Soğuksu Caddesi ve Şehit Mehmet Erdem...

24 Temmuz 2019 Çarşamba 11:37
Kızılcahamam'da cephe giydirme projesi başlıyor

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçenin çehresini değiştirecek cephe giydirme projesine başlanacağını belirtti.

Ankara Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Soğuksu Caddesi ve Şehit Mehmet Erdem Caddesi üzerinde yapılacak olan Cephe İyileştirme ve Cephe Rehabilitasyon Kentsel Tasarım Projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la görüşen Belediye Başkanı Acar, yaptığı açıklama ile müjdeyi verdi.

Projeyle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakan yardımcıları, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, Kaymakam Mehmet Yıldız'ın da katılımıyla toplantı düzenlendiğini aktaran Acar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Göreve geldiğimiz günden bu yana Kızılcahamam’a memleketimize elimizden gelen hizmeti yapmak için gayret gösteriyoruz. Bu manada, seçim beyannamemizde halkımıza söz verdiğimiz turizm şehri Kızılcahamam'ın çehresini değiştirecek cephe giydirme projesine önümüzdeki ay başlıyoruz. Konu ile ilgili olarak hemşehrimiz Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yaptığımız görüşme sonrasında bakanımız talimatı verdi. Allah izin verirse ağustos ayında başlıyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.