Kocasinan'da yol ve asfalt çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede devam eden yol ve asfalt çalışmalarını inceledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çolakbayrakdar, Yemliha Mahallesi'nde devam eden yol ve asfalt...

13 Temmuz 2018 Cuma 18:24
Kocasinan'da yol ve asfalt çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede devam eden yol ve asfalt çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çolakbayrakdar, Yemliha Mahallesi'nde devam eden yol ve asfalt çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"İlçe sakinlerimizin isteklerine göre hizmetler üretiyoruz. Her mahallemizde olduğu gibi Yemliha Mahallesi sakinlerine de daha güzel hizmetler sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çerçevede Yemlihalı hemşehrilerimizin, mahalle bağlantı yolunun yenilenmesi talebini Büyükşehir Belediyemiz ile görüşerek, kısa sürede çalışmaları başlattık ve en kısa zamanda yol yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize ve Yemliha sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
KayseriKocasinan Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.