Konya'da kış

KONYA (AA) - Türkiye'nin en önemli tatlı su ürünü üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılar hava sıcaklıklarının yükselmesi üzerine yeniden avlanma faaliyetlerine başladı. Göl kıyılarında yer yer oluşan buz tabakalarını...

21 Ocak 2019 Pazartesi 11:59
Konya'da kış

KONYA (AA) - Türkiye'nin en önemli tatlı su ürünü üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılar hava sıcaklıklarının yükselmesi üzerine yeniden avlanma faaliyetlerine başladı.

Göl kıyılarında yer yer oluşan buz tabakalarını kırarak göle ağ sermek için açılan balıkçılar, sisli havada yaptıkları mesai ile güzel görüntüler oluşturdu.

Göl üzerindeki buz tabakasının üzerinde yiyecek arayışı içerisindeki martılar da zaman zaman atılan ekmek parçalarıyla besleniyor.

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.