Liseli öğrencileri "kardeşlerini" ziyaret etti

Sivas (AA) - Şarkışla Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "kardeş okulları" Kömürkaya ilkokulunu ziyaret ederek, burada eğitim öğrenim gören küçük kardeşlerine kitap, kırtasiye malzemesi ve oyuncak hediye...

16 Ekim 2018 Salı 15:57
Liseli öğrencileri

Sivas (AA) - Şarkışla Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "kardeş okulları" Kömürkaya ilkokulunu ziyaret ederek, burada eğitim öğrenim gören küçük kardeşlerine kitap, kırtasiye malzemesi ve oyuncak hediye etti.

Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halit Seyfullah Aydoğan, öğretmenler ve öğrenciler, "kardeş okulları" Kömürkaya ilkokulunu ziyaret etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden ekip, onlarla aynı sırayı paylaştı.

Ziyarette beraberinde getirdikleri kitap, kırtasiye ve malzemesi ve hediyeleri, öğrencilere veren öğretmen ve liseli öğrenciler, daha sonra pasta keserek ikramda bulundu.

Lise öğrenciler yaptıkları çalışmaların devam edeceğini, köy okullarına bu tip yardımları düzenli olarak yapacaklarını belirtti.

Ziyaret sırasında, Kaymakam Akif Pektaş, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Milli Eğitim Şube Müdürleri Fehmi Kılıçkaya, Murat Kalkan ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenleri Tuğba Çınar ve Nazife Köse de okulda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Şarkışla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.