Mahsur kalan köpek kurtarılmaya çalışılıyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, dağın yamacında mahsur kalan köpeğin kurtarılması için çalışma başlatıldı.İl merkezi Deveyolu mevkisinde dağın yamacında mahsur kalan köpeğin sesini duyan vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.Olay...

13 Şubat 2019 Çarşamba 09:19
Mahsur kalan köpek kurtarılmaya çalışılıyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, dağın yamacında mahsur kalan köpeğin kurtarılması için çalışma başlatıldı.

İl merkezi Deveyolu mevkisinde dağın yamacında mahsur kalan köpeğin sesini duyan vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye, AFAD ve polis ekiplerince köpeği kurtarmak için çalışma başlatıldı. Polis ekiplerince bölgede drone ile yapılan taramada köpeğin yeri tespit edilemedi.

Daha sonra ekipler, bölgenin aşağısına inerek köpeğin yerini belirledi.

Arazinin dik olması ve kayma riskinin bulunması nedeniyle ekipler köpeğe yaklaşamadı.

Dayanışma Hayvan Hakları Konfederasyonu Çankırı temsilcisi Murat Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelen ihbar üzerine köpeği kurtarmaya çalıştıklarını söyledi.

Arazi şartlarının zorlu olması nedeniyle ekiplerin köpeğe ulaşmakta zorluk çektiğini dile getiren Uzun, köpeğe ancak helikopter aracılığıyla ulaşılabileceğini, bu yüzden de AFAD'dan helikopter talep edeceklerini kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.