Marketin asma tavanı çöktü

- Konya'da çalıştıkları marketteki çöken asma tavanın altına kalan iki kişi, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı

24 Mart 2019 Pazar 07:48
Marketin asma tavanı çöktü

KONYA (AA) - Konya'da çalıştıkları marketteki çöken asma tavanın altına kalan iki kişiyi, itfaiye ve AFAD ekipleri kurtardı.

Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesi Beyşehir Caddesi'ndeki Mevlüt Canbaz'a ait marketin asma tavanı, henüz belirlenemeyen bir sebeple çöktü.

Market çalışanları Muhammed Raşit Canbaz ile Osman Tekeli, enkaz altında mahsur kaldı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri geldi.

9 katlı binanın altında bulunan markete, üst kattaki camı kırarak giren ekipler, yaklaşık bir saat süren çalışma sonrası Muhammed Raşit Canbaz ve Osman Tekeli'yi kurtardı.

Ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.