Meteorolojiden kuvvetli fırtına uyarısı

KONYA (AA) - Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünce, Konya ve Karaman'da akşam saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına beklendiği bildirildi.Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Konya ve Karaman'da akşam saatlerinden...

23 Ocak 2019 Çarşamba 15:22
Meteorolojiden kuvvetli fırtına uyarısı

KONYA (AA) - Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünce, Konya ve Karaman'da akşam saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına beklendiği bildirildi.

Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Konya ve Karaman'da akşam saatlerinden itibaren etkili olacak kuvvetli fırtınanın cuma günü sabah saatlerine kadar devam edeceği tahmininde bulunuldu.

Açıklamada, kuvvetli fırtına sebebiyle başta soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri olmak üzere, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.