Mihalgazi'de yüzme havuzları bayram için hazırlandı

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Belediyesine ait yarı olimpik yüzme havuzları Ramazan Bayramı'nda vatandaşlar için hazırlandı.Mihalgazi İlçe Belediye Başkanı Zeynep Akgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun bir çalışma temposunun...

14 Haziran 2018 Perşembe 14:40
Mihalgazi'de yüzme havuzları bayram için hazırlandı

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Belediyesine ait yarı olimpik yüzme havuzları Ramazan Bayramı'nda vatandaşlar için hazırlandı.

Mihalgazi İlçe Belediye Başkanı Zeynep Akgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun bir çalışma temposunun ardından yüzme havuzlarının temizlik ve bakımı tamamlayarak bayrama hazır hale getirdiklerini kaydetti.

Bayramın birinci gününde açılışı gerçekleştireceklerini ifade eden Akgün, "Şimdiden çok talep var. Sürekli telefonla belediyemizi arayarak açılış günü hakkında bilgi alıyorlar. Hijyen ve temizlik yönünden sayılı olan havuzumuza gelen misafirlerimize en iyi şekilde tatil yapma olanağı sağlıyoruz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Eskişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.