Muhsin Yazıcıoğlu Zara'da anıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, Kahramanmaraş'ta 10 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma programı düzenlendi. BBP Zara İlçe Teşkilatı Zara...

26 Mart 2019 Salı 16:04
Muhsin Yazıcıoğlu Zara'da anıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, Kahramanmaraş'ta 10 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma programı düzenlendi.

BBP Zara İlçe Teşkilatı Zara Merkez Camisi'nde mevlit okuttu.

BBP Zara İlçe Başkanı Mustafa Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını saygı ve rahmetle andıklarını söyledi.

Polat, "2009 yılında, yine bir yerel seçimler döneminde Muhsin Yazıcıoğlu liderimizin, sevdası, davası, ülkesi için gecesini gündüzüne katarak çalıştığı bir süreçte başta camiamız olmak üzere tüm yurdu sarsan şehadeti hala sıcaklığını koruyor. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu başta olmak üzere tüm yol arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.