Nallıhan'da atık pil toplayan okullara satranç takımı hediye edildi

ANKARA (AA) - Nallıhan'da belediye tarafından düzenlenen atık pil toplama kampanyasında en fazla pil toplayan okullara satranç takımı hediye edildi.Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ile ortak düzenlenen kampanyada Ahmet...

30 Temmuz 2019 Salı 15:31
Nallıhan'da atık pil toplayan okullara satranç takımı hediye edildi

ANKARA (AA) - Nallıhan'da belediye tarafından düzenlenen atık pil toplama kampanyasında en fazla pil toplayan okullara satranç takımı hediye edildi.

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ile ortak düzenlenen kampanyada Ahmet Remzi Öntaş Anaokulu birinci oldu.

Geçen yıl düzenlenen kampanyada da birinci olan Ahmet Remzi Öntaş Anaokulu ile bu yıl ikinci olan Tuğrulbey İlkokulu ve üçüncü olan Nasuhpaşa İlkokulu'na satranç takımı hediye edildi.

Zabıta Müdürlüğü ekibi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rahmi Çalışkan'ı makamında ziyaret ederek okulların kampanyaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Nallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.