Nallıhan'da "Cami-Çocuk-Aile Buluşması" etkinliği

ANKARA (AA) - Nallıhan'da Çayırhan Mahallesi'nde Yaz Kuran Kursu'na katılan çocuklar ve aileleri için "Cami-Çocuk-Aile Buluşması" etkinliği düzenlendi. İlçedeki bir çay bahçesinde düzenlenen etkinliğe, İlçe Müftüsü...

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:59
Nallıhan'da

ANKARA (AA) - Nallıhan'da Çayırhan Mahallesi'nde Yaz Kuran Kursu'na katılan çocuklar ve aileleri için "Cami-Çocuk-Aile Buluşması" etkinliği düzenlendi.

İlçedeki bir çay bahçesinde düzenlenen etkinliğe, İlçe Müftüsü Bilal Parlak, din görevlileri ile aileler ve çocuklar katıldı.

Parlak, buluşmayı sağlayan din görevlilerine ve çocuklarını kurslara gönderen ailelere teşekkür etti.

"Ağaç yaş iken eğilir." diyen Parlak, "Bu çocuklara bu çağlarda ne verebilirsek bizim için önemli. Çocuklar, din görevlilerimiz eşliğinde temel dini eğitimleri öğrenirken, Kur'anı da okumaya başlıyorlar. Allah hepsine zihin açıklığı versin." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Nallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.