Nevşehir Belediyesiden karla mücadele çalışması

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri, cadde ve sokak aralarında küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Belediye Afet Koordinasyon Başkanlığınca oluşturulan ekipler, sabah erken saatlerden...

07 Aralık 2018 Cuma 14:34
Nevşehir Belediyesiden karla mücadele çalışması

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri, cadde ve sokak aralarında küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Belediye Afet Koordinasyon Başkanlığınca oluşturulan ekipler, sabah erken saatlerden itibaren kent merkezindeki ana yollar başta olmak üzere cadde ve sokaklarda trafiğin düzenli şekilde akışının sağlanması amacıyla çalışmalara başladı.

Yayaların güvenliği açısından kaldırımlarda oluşan kar birikintileri ve buzlanmalara karşı da temizleme çalışması yürüten ekipler, iş makineleri ile tuzlama çalışması da yaptı.

Belediye yetkilileri, karla mücadelenin, yaya ve araç trafiğinin güvenli olarak sağlanması amacıyla sürdürüleceğini bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
NevşehirKarla Mücadele
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.