Niğde'de kaçak tütün operasyonu

NİĞDE (AA) - Niğde'de düzenlenen operasyonda, 209 kilogram kaçak tütün ele geçirildi, 3 iş yeri sahibi hakkında işlem başlatıldı.İl Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde...

13 Eylül 2019 Cuma 11:47
Niğde'de kaçak tütün operasyonu

NİĞDE (AA) - Niğde'de düzenlenen operasyonda, 209 kilogram kaçak tütün ele geçirildi, 3 iş yeri sahibi hakkında işlem başlatıldı.

İl Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde ve Altunhisar ilçesinde, tütün ve tütün mamülleri satıcılarına yönelik eş zamanlı "DUMAN-7" operasyonu düzenledi.

Operasyonlarda, kent merkezinde, 209 kilogram tütün, 1738 paket boş makaron ve 7440 tütün basılmış makaron ele geçirildi. 3 iş yeri sahibi hakkında işlem başlatıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.