Niğde'de trafik denetimi

NİĞDE (AA) - Niğde'de yapılan trafik denetiminde 45 araç sürücüsüne parası cezası uygulandı, 14 araç trafikten men edildi.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bor yolunda trafik güvenliğini tehlikeye düşüren, halkın rahat ve huzurunu...

06 Ağustos 2019 Salı 15:33
Niğde'de trafik denetimi

NİĞDE (AA) - Niğde'de yapılan trafik denetiminde 45 araç sürücüsüne parası cezası uygulandı, 14 araç trafikten men edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bor yolunda trafik güvenliğini tehlikeye düşüren, halkın rahat ve huzurunu bozan, çevreyi rahatsız eden motosikletler ve modifiyeli araçlar üzerinde sivil ekiplerle birlikte ihbarlı trafik denetimi yaptı.

171 araç ve sürücüsünün denetlendiği çalışmada, eksiği tespit edilen 45 araç sürücüsüne para cezası uygulandı, 14 araç trafikten men edildi.

Anahtar Kelimeler:
Trafik DenetimiNiğde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.