Nikah salonlarında Sevgililer Günü yoğunluğu

- Başkentte sevgilerini evlilikle taçlandırmak isteyen çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünyaevine girme arzuları, belediye nikah salonlarındaki yoğunluğu artırdı - Belediyelerin nikah salonları günde ortalama 10 nikaha ev sahipliği yaparken Sevgililer Günü'nde "evet" demek isteyen sayısının bazı ilçelerde 50'yi bulması bekleniyor

13 Şubat 2019 Çarşamba 11:24
Nikah salonlarında Sevgililer Günü yoğunluğu

ANKARA (AA) - AYBÜKE İNAL - Başkentte, sevgilerini evlilikle taçlandırmak ve 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünyaevine girmek isteyen çiftler, belediyelerin nikah salonlarındaki yoğunluğu artırdı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, hayatlarını 14 Şubat'ta birleştirmek isteyen çiftler nedeniyle belediye nikah salonlarında Sevgililer Günü yoğunluğu yaşanması bekleniyor.

Mamak Belediyesinde günlük ortalama 9 nikah kıyılırken Sevgililer Günü için bu sayı 50'ye ulaştı. Kış aylarında en fazla 10 nikaha imza atılan Çankaya Belediyesinden de 14 Şubat için 40 çift tarih aldı. Nikahlar, Çankaya Belediyesi Vedat Dalokay Nikah ve Kokteyl Salonu, Çayyolu Nikah Salonu ve kısa süre önce hizmete giren Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi'nde kıyılacak.

Yenimahalle'de 45, Altındağ'da 42, Keçiören'de 40, Etimesgut 20 ve Sincan'da 18 çift, 14 Şubat'ta dünyaevine girecek.

- Çankaya Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine gelinlik

Öte yandan, Çankaya Belediyesi tarafından Sevgililer Günü'nde evlenecek ihtiyaç sahibi çiftlere gelinlik hediye edilecek. Çiftler, Vedat Dalokay Nikah Salonu'na gelerek, daha önce bağışlanan gelinliklerden dilediklerini seçebilecek.

Keçiören Belediyesince Sevgililer Günü dolayısıyla geleneksel olarak düzenlenen 14 çifte toplu nikah kıyma töreni de Antares Alışveriş Merkezi'nde yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.