Numan Kurtulmuş'tan Sinan Burhan'a özel teşekkür

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin düzenlediği Anadolu Medya Ödülleri'nde Numan Kurtulmuş Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan'a yerel medya için çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

19 Aralık 2018 Çarşamba 00:11
Numan Kurtulmuş'tan Sinan Burhan'a özel teşekkür

4. Geleneksel Anadolu Yayıncılar Derneği Ödül Töreni'nde ödüller sahiplerini bulurken, ödül veren isimler arasında Numan Kurtulmuş da yer aldı. Bilal Erdoğan'a, Türk Tarih Kurumu Başkanı Refik Turan'a ve Türkiye Gazetesi'nden Batuhan Yaşar'a ödül veren Numan Kurtulmuş ödüllerin dağıtılmasından sonra yerel medya kapsamlı bir konuşma yaptı.

Konuşmasında yerel medyanın Türkiye'nin geçtiği zorlu dönemlerde önemli bir rolü olduğunu vurguladı ve 'Türkiye’de yerel medyanın önemini geçtiğimiz zorlu dönemlerde bizzat gördük. Medyada tekelleşmenin var oldugu bu dönemlerde Anadolu Yayıncılar Derneği yerel halkın sesi oldu. 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden 17-25 Aralık operasyonlarına kadar yaşanan tüm olaylarda anadolu yayıncıları seçilmiş iradeden yana oldular. Bütün yerel medya çalışanlarını tebrik ediyorum ve teşekür ediyorum' dedi. Konuşmasında Sinan Burhan'a ise ' Bu güzel organizasyonu bizlerle buluşturduğu için Sinan Burhan’a ve ekibine teşekkür ediyorum. Bendeniz ilk törenden itibaren Anadolu Yayıncılar Derneği’nin ödül törenlerinin hepsine katıldım. Bu ödül törenleri Türk medyası tarafından dikkatle takip edilmesi gerekilen ödül törenleri' diyerek teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Mevlüt İşli

Foto: Ömer Çetin

Son Güncelleme: 19.12.2018 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.