Öğrenciler iş insanlarıyla buluştu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde lise öğrencileri, meslek seçimiyle ilgili fikir almak amacıyla çeşitli meslek gruplarından iş insanlarıyla buluştu. Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi'nin "Kendini tanı, seçimini...

11 Mart 2019 Pazartesi 13:02
Öğrenciler iş insanlarıyla buluştu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde lise öğrencileri, meslek seçimiyle ilgili fikir almak amacıyla çeşitli meslek gruplarından iş insanlarıyla buluştu.

Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi'nin "Kendini tanı, seçimini yap" projesi kapsamında düzenlediği etkinliğin bu haftaki konukları endüstri ve işletme mühendisleri oldu.

Savunma sanayisi alanında faaliyet gösteren bir firmada çalışan endüstri mühendisleri Necla Yılmaz ve Sinem Abay ile işletme mezunu Oktay Gümüş kendi iş yaşamlarından örnekler vererek önerilerde bulundu.

Okulun toplantı salonunda gerçekleşen söyleşinin soru cevap bölümünde öğrenciler, çalışma hayatıyla ilgili merak ettikleri konularda sorular sordu.

Etkinlik, okul müdürü Fatih Erdoğan'ın konuşmacılara günün anısına plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Kahramankazan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.