Öğretmenler 15 Temmuz şehitleri için pedal çeviriyor

- Konya'da görevli 3 öğretmen, 15 Temmuz şehitlerini İstanbul'da anmak için başlatılan "Ahde Vefa Bisiklet Turu" kapsamında Eskişehir'e geldi

11 Temmuz 2018 Çarşamba 13:28
Öğretmenler 15 Temmuz şehitleri için pedal çeviriyor

- Konya'dan İstanbul'a düzenlenen "15 Temmuz Şehitlerimiz İçin Ahde Vefa Bisiklet Turu" kapsamında pedal çeviren 3 öğretmen, Eskişehir'de verdikleri molada Hava Şehitliği'nde dua etti.

Konya merkez Selçuklu Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Selçuklu Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında düzenlenen etkinlik dolayısıyla İstanbul'a gidecek öğretmenler Alper Can, Hakan Arıkan ve Selim Ecevit Şen Eskişehir'e ulaştı.

Vişnelik Mahallesi'ndeki Hava Şehitliği'ni ziyaret eden öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve öteki ilgililerle şehit mezarlarına karanfil bıraktı ve dua etti.

Grup adına konuşan Alper Can, 2 yıl önce Türkiye üzerinde oynanan hain bir oyunun insanların içine kor ateş gibi düştüğünü belirterek, bu saldırının arkasında olanların bir an evvel Türk adaleti önünde hesap verip, hak ettikleri cezalara çarptırılmasını ümit ettiklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Özen ve beraberindeki bisikletçiler, daha sonra bazı şehit ailelerini de ziyaret etti.

Son Güncelleme: 11.07.2018 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.