Okul müdürlerine 2023 vizyonu anlatıldı

YOZGAT (AA) - Milli Eğitim Bakanlığının "Güçlü Yarınlar" sloganı ile yayımladığı 2023 Eğitim Vizyonu tanıtımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci başkanlığında yapıldı. Sorgun Öğretmenevindeki toplantıda konuşan...

03 Ocak 2019 Perşembe 16:40
Okul müdürlerine 2023 vizyonu anlatıldı

YOZGAT (AA) - Milli Eğitim Bakanlığının "Güçlü Yarınlar" sloganı ile yayımladığı 2023 Eğitim Vizyonu tanıtımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci başkanlığında yapıldı.

Sorgun Öğretmenevindeki toplantıda konuşan Ekinci, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklanan 2023 eğitim vizyonu tanıtımında, eğitimde üç aşamalı bir dönüşüm yapılacağını aktardı.

Projenin birinci aşamanın hazırlık tasarım-simülasyon, küçük ölçekli pilotlamalar ve bazı yeniliklerin kısmi uygulaması olduğunu ifade eden Ekinci, "İkinci aşama orta ölçekli pilotlamalar, tasarım iyileştirmeleri ve bazı projelerin hayata geçirilmesi olacak. Üçüncü aşamada ise çalışmanın ülke genelinde uygulamaya geçilmesi ve etki analizlerinin yapılmasına başlanacak." dedi.

2018-2019 eğitim yılı 1. döneminde yapılan çalışmaların da değerlendirildiği toplantıya Sorgun Milli Eğitim Şube müdürleri Şerif Doğan ve Coşkun Bölükbaşı ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.