Onarımı tamamlanan okulda eğitim başladı

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde, Ticaret Borsası İlkokulu öğrencileri yenilenen okullarına kavuşmanın sevincini yaşadı. Onarım için bir buçuk yıl önce eğitim ve öğretime ara verilen okul, onarılarak düzenlenen törenle yeniden hizmete...

21 Eylül 2018 Cuma 14:53
Onarımı tamamlanan okulda eğitim başladı

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde, Ticaret Borsası İlkokulu öğrencileri yenilenen okullarına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Onarım için bir buçuk yıl önce eğitim ve öğretime ara verilen okul, onarılarak düzenlenen törenle yeniden hizmete açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç burada yaptığı konuşmada, onarıma katkıları dolayısıyla Karapınar Ticaret Borsası'na teşekkür etti.

Eğitim için yapılan harcamaların gelecek nesillerin yetişmesine katkı sağlayacağını belirten Sağdıç, "Çocuklarımıza daha iyi fiziki şartlarda eğitim verecek okulumuz hayırlı olsun. Emeği geçe herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy da okulda ülkeye faydalı bireylerin yetişmesi temennisinde bulundu.

İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk'in yaptığı duanın ardından okulun açılış kurdelesi, protokol ve öğrenciler tarafından kesildi.

Törene, Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ile öğrenciler ve veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.