Otomobilin motoruna sıkışan kediyi sahiplendi

- Sivas'ta lise öğrencisi genç kız, bir otomobilin motor kısmına sıkışan ve kurtarılmasına yardım ettiği kediyi sahiplendi

15 Ekim 2018 Pazartesi 23:10
Otomobilin motoruna sıkışan kediyi sahiplendi

SİVAS (AA) - Sivas'ta lise öğrencisi genç kız, park halindeki bir otomobilin motor kısmına sıkışan ve polis ekipleriyle kurtarılmasına yardım ettiği kediyi sahiplenerek evine götürdü.

Aydoğan Mahallesi Hayri Sığırcı Caddesi'nde annesi ile evlerine giden Halil Rıfat Paşa Lisesi öğrencisi Sinem Argut (17), park halindeki bir otomobilden kedi sesi geldiğini duydu.

Hayvanın otomobilin iç bölümüne sıkıştığını fark eden Argut, bir süre çıkartmak için çabaladı. Ancak başarılı olamayan Argut, çevrede oturan otomobilin sahibine ulaştıktan sonra durumu polis ve itfaiye ekiplerine de haber verdi.

Otomobilin motor kısmına sıkıştığı belirlenen kedi, ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı.

Argut, gazetecilere yaptığı açıklamada, kedi sıkıştığı yerden çıkarılana kadar yaklaşık 1,5 saat otomobilin başında beklediğini anlattı. Kediyi sahipleneceğini söyleyen Argut, vatandaşların sokak hayvanlarına karşı duyarsız kalmamasını istedi.

Anahtar Kelimeler:
KediSivasSinem Argut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.