Protokolden 15 Temmuz şehidinin evine ziyaret

KONYA (AA) - 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz şehidi Muhsin Kiremitçi'nin ailesini Seydişehir'deki...

13 Temmuz 2018 Cuma 14:19
Protokolden 15 Temmuz şehidinin evine ziyaret

KONYA (AA) - 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz şehidi Muhsin Kiremitçi'nin ailesini Seydişehir'deki evlerinde ziyaret etti.

Protokol üyeleri, şehit babası Hüseyin Kiremitçi'yle bir süre sohbet etti.

Burada bir açıklama yapan Kaymakam Aydın Erdoğan, "Bizler aziz şehitlerimizin neden şehit olduklarını asla unutmuyoruz. Onların aziz hatıralarına layık bir hayat sürmeye gayret edeceğiz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Tutal da "Devletimiz, şehitlerimizin kanını yerde koymadığı gibi, onların emanetleri olan ailelerini de hiçbir zaman yalnız bırakmayacaktır. Sadece cenazede, taziyede veya özel günlerde değil, her zaman kapılarımız ve gönüllerimiz şehitlerimizin emanetleri olan ailelerine açıktır." dedi.


Anahtar Kelimeler:
şehit15 TemmuzZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.