Ramazan Bayramına doğru

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan ve İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Sivas-Erzincan kara yolunda trafik denetimine katıldı.Vali Salih Ayhan, Sivas-Erzincan kara yolu Zara Çevreyolu'nda Trafik Denetleme İstasyonunda ekipler tarafından durdurulan...

03 Haziran 2019 Pazartesi 19:36
Ramazan Bayramına doğru

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan ve İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Sivas-Erzincan kara yolunda trafik denetimine katıldı.

Vali Salih Ayhan, Sivas-Erzincan kara yolu Zara Çevreyolu'nda Trafik Denetleme İstasyonunda ekipler tarafından durdurulan sürücülere trafik kurallarına uymaları ve trafikte dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

"Karnemi Dolduruyorum, Trafiğe Güvenle Çıkıyorum" projesi kapsamında trafik karnesini çocuklara teslim eden ve çocuklara kırmızı düdük ve çeşitli hediyeler veren Ayhan, şunları kaydetti:

"Tatil öncesi ve 9 günlük tatil sürecinde yurt geneliyle birlikte ilimizde de yoğun yol denetim faaliyetleri olacak. Kontroller esnasında ekiplerimiz araç sürücülerini broşürlerle ve sözlü olarak sürekli bilgilendirecekler. Toplumda çok yaygın bir anlayış olduğu için bizlerin görevi vatandaşlarımızın doğruyu yapmalarını sağlamaya çalışmaktır. Yalnızca bayram sürecinde değil, genel olarak da emniyet kemeri kullanımı, seyir halinde cep telefonu kullanmama, yaya önceliği, hız, trafik ışıkları ve işaretleri konularında sürücülerimiz kurallara uymaya teşvik edilecek."

Trafik kontrolüne, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Kaymakam Mehmet Sayın, İlçe Emniyet Müdürü Adem Erdurucan katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Sivas Valisi Salih Ayhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.