Şampiyon takım ödüllendirildi

KAYSERİ (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Okul Sporları Yıldız Kızlar Türkiye Futsal Şampiyonu TOKİ Şehit Levent Çetinkaya Ortaokulu kız takımını ziyaret etti.İl Milli Eğitim...

12 Haziran 2019 Çarşamba 14:12
Şampiyon takım ödüllendirildi

KAYSERİ (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Okul Sporları Yıldız Kızlar Türkiye Futsal Şampiyonu TOKİ Şehit Levent Çetinkaya Ortaokulu kız takımını ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ekinci ve Eskici, okullarında ziyaret ettikleri öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Her öğrencinin bir sosyal faaliyetle uğraşmasını istediklerini ifade eden Ekinci, öğrencilerin başarılarının kendilerini de mutlu ettiğini belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise "Öğrenci ve idarecilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. İlimizde, okul sporlarında ve kulüpler bazında yaptığımız çalışmaların karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Başarılı sporculara çeşitli hediyeler verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.