Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla Suşehri ilçesinde tören düzenlendi.Suşehri Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende çelenklerin sunulması, İstiklal Marşı'nın...

18 Mart 2019 Pazartesi 17:01
Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla Suşehri ilçesinde tören düzenlendi.

Suşehri Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende çelenklerin sunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından Suşehri Kaymakam Vekili Çağlar Partal, kaymakamlık makamında şehit yakınlarını ve gazileri kabul etti.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Suşehri Çok Programlı Lisesi Müdürü Emin Danış yaptı.

Şiirlerin okunmasının ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan "Çanakkale Destanı" oratoryosu sahnelendi.

İlçe genelinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Programa, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, kurum amirleri, öğrenciler, siyasi partilerin belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.



Anahtar Kelimeler:
SivasSuşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.