SESOB Başkanı Köksal'dan ziyaretler

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sivas Barosu Başkanlığı görevine seçilen Hacı Yılmaz Demir ve Seçim Müdürlüğüne atanan Mehmet Özkan'ı ziyaret etti. SESOB'dan yapılan açıklamaya...

16 Kasım 2018 Cuma 13:24
SESOB Başkanı Köksal'dan ziyaretler

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sivas Barosu Başkanlığı görevine seçilen Hacı Yılmaz Demir ve Seçim Müdürlüğüne atanan Mehmet Özkan'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan açıklamaya göre, Köksal ilk olarak Sivas Barosu Başkanı Demir'e ziyarette bulunarak bir süre sohbet etti.

Seçim Müdürlüğüne atanan Özkanı da ziyaret eden Köksal, ziyarette esnaf teşkilatı olarak kurumlarla iş birliği içerisinde çalıştıklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.