Sivas TSO, Zara'da iftar programı düzenledi

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Zara ilçesinde düzenlediği iftar programında üyeleri ile buluştu.Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Sivas TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, ramazan ayı süresince...

18 Mayıs 2019 Cumartesi 11:23
Sivas TSO, Zara'da iftar programı düzenledi

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Zara ilçesinde düzenlediği iftar programında üyeleri ile buluştu.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Sivas TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, ramazan ayı süresince Sivas'ın her bölgesinde iftar programı düzenleyeceklerini ifade etti.

Oda faaliyetlerine de değinen Eken, "Göreve gelmemizin üzerinden bir yıl geçti ve bu bir yıl da çok hizmetler gerçekleştirdik. TOBB'da Sivas'a yer verilmesi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yaparak ilimizin öncelikli hizmetlerini iletmemiz gibi faaliyetlerimizle ilimize dikkatleri çekmeye çalıştık. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm ilçelerimizdeki üyelerimize eşit hizmet sağlayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ramazan ayından sonra da ziyaretlerimizi sürdürerek tüm ilçelerimizi gezeceğiz, üyelerimizle bir araya geleceğiz." dedi.

Konuşmanın ardından Sivas TSO'nun faaliyetlerinin yer aldığı sinevizyon gösterimi sunuldu, Eken tarafından Kaymmakam Mehmet Sayın ve Belediye Başkanı Fatih Çelik'e plaket verildi.

Programa, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ile TSO üyeleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
IftarZara IlçesiSivas TSO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.